Ekran Kartı Test Programı 16AĞU
Ekran Kartı Test Programı

Ekran Kartı (GPU) Performans Test Programı

FurMark, grafik kartınızın (GPU) sınırlarını zorlayarak performansını test etmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır. Özellikle overclock yapan kullanıcıların ekran kartlarını karşılaştırabilmeleri sağlar. Test sonuçlarını çevrimiçi olarak paylaşmak isterseniz diğer kullanıcılar ile sisteminizi karşılaştırabilirsiniz.
 
FurMark kullanmadan grafik kart sürücülerinizin güncel olmasını öneriliyor. Grafik kartınızın sıcaklığını çok hızlı bir şekilde artıran FurMark'ı bilinçsiz kullanmanın ekran kartınıza zarar verebileceğini unutmayın.
 

FurMark Türkçe indir

Sürüm: 1.29.0.0 Dil: Türkçe  Ebat: 11.5 Mb Sürüm: Ücretsiz Platform: Windows
 

Video kartınız OpenGL 2.0'ı destekliyorsa, FurMark, Windows için kalite oluşturma algoritmalarına dayalı testleri kullanarak performansını test edebilen bir uygulamadır.

FurMark tarafınca kullanılan algoritmalar, GPU'yu (grafik muamele birimi) ısıtmak ve stabilitesini ve aşırı durumlara karşı direncini kontrol etmek için iyileştirilmiştir.

 

FurMark, grafik kartınızın (GPU) sınırlarını zorlayarak performansını test etmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır. Programı web sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz.

Ürün Takip Sistemi

Servisdeki ürününüzün durumunu hemen servis ve telefon numaranızla sorgulayabilirsiniz.